Leden

zaterdag 23 maart 2013

Laatste kaart

       Nee nee dit is niet mijn aller aller laatste kaart !!!!! Maar mijn laatste kaart die ik met de Derwent potloden heb gekleurd . Heb het nou zo lang geprobeerd en krijg de afdrukjes niet zo gekleurd hoe ik het zou willen . Ik was donderdag naar de beurs in Den Bosch geweest en daar had ik de Faber Castell potloden gezien en die kleurden wel zo fijn dat ik op de beurs al twijfelde
 maar ja thuis een houten kist vol met Derwents dus koop je niet zo gauw een nieuwe doos . 
 S'avonds met mijn mannetje er over gehad en  gisteravond toch maar de Faber Castell 
gaan kopen .
Vanmiddag een kleuren kaart gemaakt en vanavond twee afdrukjes gekleurd .
Maar hier eerst nog mijn laatste kaartje wat ik met de Derwent gekleurd had .Het afdrukje had ik na het kleuren drie keer bewerkt met extra dikke embossing poeder .
Daarna 10 min. in de diepvries gelegd , en toen gebroken . Ik had dit op You Tube gezien en vond het wel een keer leuk om te maken . De randjes heb ik met de hand genaaid en verder afgewerkt met wat bloemetjes en een stukje verbandgaas .


Zo dat was het kaartje en nu de twee afdrukjes die ik gekleurd heb met de nieuwe potloden Op de foto's is het misschien niet zo goed te zien maar in het echt zijn de kleuren veel en veel mooier dan de kleuren van de Derwents en de Faber Castell potloden laten zich veel makkelijker
 uit doezelen . Nou genoeg gebabbeld ga nog een rondje jullie blogs doen .
Iedereen een fijne zondag .

6 opmerkingen:

 1. Hé Margo, laat ik maar de eerste zijn die reageerd op je kaartje. Wat geweldig dat je je afdrukje hebt bevroren en gebroken, prachtig resultaat en wat fijn dat je andere kleurpotloden hebt, je stempelafdrukjes zien er goed uit! Zelf kleur ik met Distress, bij mij liggen er zo`n 50 copics, ook een keer aangeschaft, maar kan er niet mee worden. Ga het maar een keer op mijn blog zetten of er liefhebbers zijn. Fijne zondag! Groetjes gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart en ook van die vind ik de stempel prachtig ingekleurd. De andere twee stempelafdrukjes zijn ook heel erg mooi ingekleurd, benieuwd naar de kaarten die je ermee gaat maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Margo,

  Je kaart ziet er heel mooi uit hoor maar je afdrukjes die je met de Faber Castell potloden heb gekleurd zien er heel mooi uit.
  Ik kleur zelf ook met de Faber Castell potloden en ben er zo blij mee de kleuren zijn veel dieper van kleur.
  Heel veel kleur plezier met je Faber Castell potloden en ik kom snel weer kijken ik ben benieuwd naar je volgende kaart.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Margo , je laatste kaart met de Derwent ziet er wel super uit !! Gaaf zo met dat gebroken embossinglaagje. Die ga ik onthouden. En gefeliciteerd dan met je nieuwe aanwinst !! De Faber Castell potloden .... ik ken ze nog niet. Maar ik kom ze graag eens proberen bij je .... De afdrukjes zien er mooi uit. Je ziet meteen dat de kleuren intenser zijn en meer schaduweffect. Fijne zondag !! Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superaankoop heb je gedaan Margo, ik hoor velen over deze potloden, ken ze zelf niet maar hoor alleen maar goede berichten en zie je twee afdrukjes zijn schitterend ingekleurd, top meis. Je laatste kaartje met je Derwent potloden is ook prachtig trouwens, niets mis mee.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen