Leden

dinsdag 9 juli 2013

Hallo

Hallo lieve bloggertjes even een berichtje . 
Het is even stil op mijn blog en heb even geen reacties bij jullie achter gelaten . Maar het kopje zit even vol van wat ik afgelopen donderdag op het werk te horen kreeg . Dat de werkgever ontslag voor mij heeft aangevraagd . Nou wie had dat gedacht ik zal 1 augustus 12,5 jaar in dienst zijn en dit nieuws komt toch wel hard aan had dit echt niet verwacht en of aan zien komen . Net ander halve week voor de vakantie , waar je  naar uit aan kijken was om leuke dingen te gaan doen . Dus het kopje zit even vol van waar moet ik beginnen en wat moet ik gaan doen  .Pfffff het is niet makkelijk . Maar ik beloof dat ik gauw weer op jullie blogjes kom  kijken  


11 opmerkingen:

 1. OOO Wat erg , Margo ! En zo totaal onverwacht .... Het is toch niet normaal meer he. Ik snap dat je hoofd even over loopt. Houd je sterk ! Ik denk aan je. Christa. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel sterkte in de komende tijd !!!

  Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat komt wel hard aan als je al bijna 12,5 jaar in dienst bent. Heel veel sterkte Margo.
  Groetjes Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje Margo, dat is niet niks! Ik hoop dat je snel een andere leuke job vindt. Wens je wel veel sterkte voor de komende tijd!
  Liefs,
  http://littlecreass.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. sterkte naamgenootje, dit is niet leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vind ik dit erg voor je Margo en dan totaal onverwachts, ik snap dat je hier van bijkomen moet. Ik wens je heel veel sterkte, en een dikke knuffel van mij.
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen

 7. Margot,

  Heb altijd in voorraad een doosje vol goede moed,
  maar zorg wel dat als je het even niet ziet zitten
  je weet waar je het doosje zoeken moet.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Margo,

  Dit is vervelend nieuws wat je zo even voor je vakantie te horen krijg nou meid ik wens je heel veel sterkte en hoop dat toch nog van je vakantie kan genieten.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tjee Margo, kan me goed voorstellen dat je koppie nu naar heel andere dingen staat. Wat zou dat schrikken zijn geweest. Laat je niet zomaar aan de kant zetten hoor, ga goed na wat je rechten zijn. Heel veel sterkte ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo dat komt binnen,kan dat zo maar??? Ik zou toch even goed kijken naar wat je eventuele rechten zijn of er geen andere mogelijkheden zijn....sterkte en succes,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi,
  Ik volg je blog al wat langer via mijn favorieten lijst maar ben nu volger geworden. Ik vind dat je een heel leuk blog hebt.....maar het item dat je vandaag plaatste was wel heftig. Ongelovelijk, na bijna 12,5 jaar je ontslag krijgen. Ik wens je heel veel sterkte!
  Gr.Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen