Leden

dinsdag 7 januari 2014

Hallo allemaal , 
Op deze zonnige , warme dinsdag kom ik weer met een kaartje .
Jullie zullen wel denken warm !!!!! Nou ben net terug van mijn rondje van 5 km  lopen en halve wegen heb ik mijn jas uitgetrokken het was echt warm met het lopen zo in de zon en dat in  hartje winter .
Oke het waait wel wat maar koud nee hier tenminste niet .
Maar mijn dagelijks rondje zit er weer op .
 En heb nog even de tijd voor het eten al weer op het fornuis moet .
Dus gauw mijn kaartje plaatsen die ik gister middag afgemaakt heb . 
Had me voorgenomen om elke dag 2 uurtjes te gaan frutselen want de laatste tijd kwam
 het er niet meer van . Er kwam elke keer weer iets anders  tussen . Maar vandaag is het me nog niet gelukt om wat te frutselen . Gister avond sprong de kat van de bank af en hij gleed weg over de vloer en liep op 3 pootjes daarna . Dus vanmorgen naar de dierenarts gegaan onderzocht en foto's laten maken gelukkig niks gebroken .
Heeft nu pijnstillers en donderdag moet ik terug komen . Als het dan nog niet beter gaat moeten ze verder onderzoeken gaan doen . Ze heeft wel al gezegd dat misschien zijn knieband van zijn pootje kapot is gegaan met het springen en dat kunnen ze niet op de foto's zien daar moet dan een scan van gemaakt gaan worden .Het  is nu afwachten hoop dat het weer goed komt heb vannacht de hele nacht onder bij hem gezeten . Ik weet hij is 15 jaar maar ik heb hem toen meegenomen toen mijn moeder is gestorven en het was haar lieveling daarom heeft hij een speciaal plekje en die wil ik nog niet kwijt . Heb vanmorgen toen ik terug kwam de halve woonkamer verbouwd  hij mag nergens op springen . Heb de kamer nu half afgezet met kippengaas . Maar genoeg gebabbel hier mijn kaart anders heb ik hem er nog niet opstaan voor ik aan het koken  moet beginnen ha ha ha .



Het afdrukje heb ik ingekleurd met de Faber Castell potloden en ik had op het hh blog
een tutorial gezien van Petra en zei heeft haar afdrukjes altijd zo super mooi ingekleurd dus ik ook de kleuren gebruikt die zei ook had gebruikt . Moet zelf zeggen de kleuren komen nu wat harder over maar ja het foto toestel van mij heeft volgens mij kuren en de foto is dan net weer anders dan mijn kaart is maar ja dat zal zo wel moeten .


Zo nu ga ik toch maar stil aan eindigen en ik zie dat mijn verhaal al weer lang genoeg is .
En ga de pannetjes op het fornuis zetten .
Iedereen bedankt voor de leuk reactie's en een heel erg warm WELKOM aan mijn nieuwe volgers .
groetjes Margo.

10 opmerkingen:

  1. O Margo, het is weer een schatje! En echt wel mooi gekleurd, kan me voorstellen dat ie in het echt nog mooier is! Leuk model ook.
    Het was vandaag inderdaad lekker buiten, zelfs als je niet aan het rennen was! Arm beestje, hopelijk gaat het snel beter met je kat, geloof graag dat ie aan speciaal plekje heeft! Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Margo,
    Wat een narigheid met je kat! hij/zij moet toch weten dat ie wat ouder wordt, hihi. Maar ws doen de pijnstillers wel zijn werk! en als ze op de fotos geen breuk zien, zijn het wel spieren of banden, Zelf heb ik twee jaar terug mijn kruisbanden gescheurd van mijn rechter knie, dat deed verrekte pijn, maar er kon niets aan gedaan worden door rust en daarna fysio is het toch redelijk goed gekomen. Maar ik kon een jaar lang niet op knieen zitten en nu kan ik al weer op mijn hurken.
    Nu ben ik geen kat natuurlijk, maar zoiets zal het dan wel zijn!
    Je kaart is een topper en prachtig gekleurd!! Nieuwe aanwinst je sterrenmal? prachtig zeg!!
    lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Margo.
    Je hebt het afdrukje heel mooi ingekleurd, prachtig kaartje is het geworden.
    Beterschap met je kat, hopelijk valt het mee. 15 is een hele leeftijd voor een kat. Wij hebben er hier ook 2 rond lopen. De poes die we voor deze hadden is 15 geworden. Sterkte ermee. Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat laat je ons weer een creatieve en vrolijke kaart zien! Super leuk en we gaan er weer tegen aan dit kersverse jaar! Toppie gemaakt, joh.
    En heel veel beterschap met je arme beestje, hoop dat het weer goed komt.
    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi kaartje Margo, leuk met al die sterren.
    Sterkte met je beestje, ik hoop dat het allemaal mee zal vallen.
    Fijne avond, gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schitterende kaart Margo, ik vind hem prachtig, een plaatje. Heel veel sterkte met je kat, ik hoop dat het allemaal meevalt.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. schitterende kaart.
    Hoop dat het met de at goed komt.
    Mijn hondjes hebben ook wel eens dat ze van de bank springen en dan mank lopen en meestal doe ik ze dan in de bench en met een beetje rust komt het dan wel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het is weer een pracht van een kaart Margo.
    Nu maar duimen dat het snel goed gaat met de kater en dat hij goed zijn rust houd.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Margo,

    Zo vandaag mijn vrije dag en de meeste verplichtingen gedaan en dan nu even mijn blog rondje. Hoe gaat het met Robbie loopt hij alweer op 4 pootjes? Ik kan mij voorstellen dat hij heel bijzonder voor jou is. Het nare is dat je bij een dier niet goed kunt nagaan of hij pijn heeft.Ik vind je kaart prachtig geworden De sterrenmal is ook mooi. Ben benieuwd naar je volgende creatie.
    Liefs,
    Petra.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Geweldig mooie kaart margo en hoe is het nu met robbie, hoop van goed.

    groetjes yvon

    BeantwoordenVerwijderen