Leden

woensdag 28 september 2011

workshop

Hallo woensdag wat is het toch een weertje en dat voor eind septemper we mogen echt niet klagen.Heb al weer wat kaartjes ineen gefrutselt maar deze drie kaartjes heb ik gemaakt op een workshop in heesch daar ben ik afgelopen zaterdag geweest voor ook eens wat andere technieken te leeren en gewoon een dagje gezellig er tussen uit ... 
Deze drie kaartjes had ik op de workschop gemaakt vind ze zelf heel leuk geworden de eerste kaart had ik eigenlijk nog een foto meer van moeten maken want het voorste gedeelte kan omhoog geklapt worden en daar kan je dan nog wat tekst achter schrijven maar maak de foto nog wel een keer  de baterij van het toestel is leeg dus moet eerst geladen worden .
En hier nog een kaartje die heb ik thuis ineen gefrutselt hadden we alles voor gekregen bij de workschop maar geen tijd meer voor gehad dus thuis lekker gefrutselt maar is zo jammer met dit mooie weer om binnen te zitten en te frutsellen.


 
Nou dat waren weer de kaartjes ga nu eens naar buiten en een stukje fietsen en genieten van het zonnetje.......Bedankt dat je een kijkje op mijn blog nam...Geen opmerkingen:

Een reactie posten