Leden

zaterdag 20 oktober 2012

Mannenkaart

Hoi Hoi hier weer een berichtje van deze kant . Allereerst WELKOM aan mijn nieuwe volgers komen er steeds weer bij SUPER vind het heel leuk dat jullie mijn blog gaan volgen . Vervolgens bedankt voor de leuke reacties die jullie allemaal achter laten . Lees ze elke keer met veel plezier .Vanmiddag mijn kaartje afgemaakt was er gister al aan begonnen .  Moet een paar mannenkaarten maken zijn de komende weken vier mannetjes jarig . En dat is toch niet zo gemakkelijk voor een man een kaart te maken tenminste voor mij dan . Maar genoeg gebabbeld  hier komt mijn kaartje ben benieuwd wat jullie er van vinden .


Had dit model eens op een workshop gemaakt en dacht die ga ik nog eens maken maar helaas heb ik de mal van Tim Holtz de tandwielen niet . Dus die heb ik even mogen lenen van Yvon . Het kaartje zelf van bruin cardstock gemaakt en het bedrukt papier is van Maja design . De swirl heb ik bewerkt met embossing poeder . De tekst is van Marianne Design en de klokjes komen van een vel maar weet niet meer van welk merk het vel is . Verder had ik de randjes geschuurd en beinkt met Walnut Stain . Zo nu wens ik iedereen nog een fijne avond en een zonnige zondag .




7 opmerkingen:

  1. Wauw..wat een prachtig kaartje! Mooi is die mal hè...staat ook nog op mijn verlanglijstje...!
    liefs Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterend mannenkaartje heb je gemaakt Margo, hij is prachtig.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke en stoere kaaart, Margot. Jij ook een fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind hem super goed gelukt, een mooie stoere mannenkaart.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Margo , ik vind het een super mooie mannenkaart !! Gek he dat we daar altijd zo'n moeite mee hebben .... maar ja mannen houden nou eenmaal niet van bloemen , lintjes , kantjes , Tilda's. Maar jij hebt er iets moois van weten te maken. Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijke mannelijke kaart,...en een super gezelig blog.
    Dacht kom eens even buurten bij je ;o)

    Warme groetjes,
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen