Leden

zondag 6 januari 2013

Deurhanger

Mijn eerste creatie voor 2013 de vakantie zit er bijna op !!!
 Morgen starten we weer met werken , wat is de vakantie toch omgevlogen!!
Ik had me nog zo voor genomen om veel te gaan frutselen in de vakantie maar frutselen is verbouwen geworden . Ik had al een paar keer tegen mijn man gezegd dat ik van de kleine kamer wel een inloopkast zou willen maken , dat leek mij echt fantastisch deur open doen en een grote kleerkast te hebben .
Nou donderdag na kerst zijn we er aan begonnen kamer leeg maken , behang afhalen en wat was dat een rot klus !!! Ben blij dat dat de laatste kamer met behang was .
 Daarna plafond getekst en de muren met structuur verf gedaan ,
 een nieuwe houten vloer gelegd daarna het leuke werk de kamer inrichten .
De kamer is fantastisch geworden als je de deur open doet heb je één grote kast .
Daarna zijn we op de zolder begonnen jonge jonge wat verzamelt een mens toch een rommel!!! in de 24 jaar dat we hier wonen . Ben de tel aan aanhangwagens die naar de milieustraat zijn gegaan kwijt geraakt maar we kunnen weer dansen op de zolder en verzamelen de komende 24 jaar ha ha ha .
Maar genoeg gebabbeld was afgelopen donderdag avond aan een  deur hanger begonnen voor een bruidspaar dat vrijdag trouwde en daar moesten we s'avonds heen , vrijdagmiddag nog afgemaakt .
Maar zie zelf maar 


De deurhanger van roze cardstock gemaakt daar op grijs cardstock . Het bedrukt papier komt uit een blokje van Maja Design . Het afdrukje ingekleurd met de Derwent potloden . Verder afgewerkt met wat bloemetjes , sleuteltje , lint , plakpareltjes , tekststempel en verschillende mallen .


Zo dat was mijn eerste creatie voor het nieuwe jaar nu ga ik nog even rondje doen bij jullie bloggetjes .
En nog even tv kijken . Voor iedereen die morgen werken moeten werk ze en voor  
degene die nog vrij hebben geniet er van.

   

8 opmerkingen:

 1. Hoi Margo,nog de beste wensen voor het nieuwe jaar en wat een leuke,romantische start met deze deurhanger.Het bruidspaar was er zeker wel blij mee,privacy verzekerd,haha,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig mooie deurhanger.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie inzetter voor 2013! Knap gemaakt!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk Margo een inloopkast, lijkt me helemaal geweldig, maar daar is mijn huis helaas te klein voor, ach wie weet ooit als mijn mannetjes het huis uit zijn, maar dat duurt hoop ik nog heel erg lang. Wat een schitterende deurhanger heb je gemaakt, ik vind hem helemaal super geworden. Werk ze morgen, zelf was ik verleden week woensdag al begonnen maar morgen komen we nog meer in het ritme want dan gaan mijn mannetjes ook weer naar school.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige deurhanger heb je gemaakt. En wat een gaaf idee voor een bruidspaar .... Groetjes , Christa. PS. Er is een mailtje naar je onderweg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Margo

  Wat een schitterende deurhanger voor het bruidspaar, echt heel mooi.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie deurhanger Margo, leuke zachte kleuren. En een leuke inzet van het nieuwe jaar , een inloopkast en een opgeruimde zolder. Dat is pas een goed begin. Ik heb hier eens rondgekeken en veel moois tegen gekomen. Ben dus volger geworden.
  Groetjes

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen